Als je een Idealogo account hebt aangemaakt kun je gemakkelijk overal inloggen met je account. Je kunt op maximaal 3 apparaten inloggen. Selecteer op het beginscherm ik heb een account. Wil je een apparaat verwijderen uit je account? Ga dan naar activeringen

Heb je geen Idealogo account aangemaakt? Selecteer dan herstel aankopen om je eerdere aankopen uit de App Store te herstellen. Zorg er voor dat je ingelogd bent met het Apple ID waarmee je de aankoop gedaan hebt.